Voikkaan Klubi

 

 os. Voikkaantie 37, Voikkaa

Jugendbarokkihenkinen kaunotar 

Voikkaan Klubin suunnitteli Selim A. Liljeqvist ja rakennus valmistui 1919 kerhorakennukseksi tehtaan vieraita ja henkilökuntaa varten. Selim A. Liljeqvistin muita tunnettuja töitä Suomessa ovat mm. Merkuriuksen liikepalatsin, Hietalahden kauppahallin, Suvilahden energiatuotannon rakennukset sekä  Fazerin kahvilan ja konditorian  Helsingissä.

Voikkaan Klubia on sen satavuotisen olemassa olon ajan kunnostettu pieteetillä rakennuksen alkuperäistä olemusta kunnioittaen. Tänään se on aivan yhtä hyvässä kunnossa kun menneinäkin aikoina, mutta uusi toiminta nostaisi talon taas sellaiseen loistoon, joka sille kuuluu. Onko tässä uusi liiketoimintasi?

  • Voikkaan Klubi on  persoonallinen, intiimi, ja tunnelmallinen- siis vaikka buotique-hotelliksi!
  •  Klubissa on potentiaalia monenlaiselle hyvinvointiliiketoiminnalle tai  juhla- ja kokoontumispalveluja tarjoavalle toimijalle. Omaa rauhaa upeassa ympäristössä!
  • Mikäli olemassa oleva majoituskapasiteetti tuntuu liian vähäiseltä on mahdollista nostaa majoituskapasiteetti ostamalla Klubin viereinen AL-tontti, johon voi rakentaa 700 kerrosneliötä majoitustilaa.

Uusia mahdollisuuksia liiketoiminnalle tarjoaa pian valmistuva Kimolan kanava, joka yhdistää Kouvolan osaksi Päijännettä ja Voikkaan Klubin oma venepaikka sijaitsee noin 500 metrin päässä Kymijoen rannassa.

Katso video Youtubesta

Lisätietoja ja myynti

Suomen JYA Oy / Kasslin LKV
Pakilantie 71, 00660 Helsinki

Mira Kasslin
kiinteistönvälittäjä, LKV
p. 040 595 0090
mira@kasslin.com

 

Katso lisää

www.kasslin.com

Kuvia