Antinkärki

Antinkärki, Valkeakoski, UPM myytävä kohde 

Os. Antinkärki 8, Valkeakoski

Edustuskodiksi, virka-asunnoksi tai edustustilaksi

Historiallinen Antinkärki kätkee sisälleen huikeita tarinoita oman aikansa elämästä, kulttuurista, suurista persoonista, suomalaisesta metsäteollisuudesta ja ajasta, jolloin paperitehtaat olivat tärkeä osa paikkakunnan elämää ja hyvinvointia. Nyt tämä upea virka-asunto on valmiina uuteen aikaan ja uusiin tehtäviin.

Antinkärki sijaitsee keskellä kauneinta suomalaista järvimaisemaa. Se on puolen tunnin matkan päässä Tampereesta ja Helsinkiin on alle kahden tunnin ajomatka.

Talo on rakennettu 1953 ja alkuperäinen arvokas tyyli on säilytetty. Kokonaispinta-ala on 1600 neliömetriä ja asuinneliöitä on 1200. Erinomaiset  kokous-, ruokailu- ja keittiötilat sekä galleria mahdollistavat erilaisten tilaisuuksien järjestämisen. Kokoontuminen onnistuu vaivatta ja tänne voi majoittaa isommankin ryhmän. Hyvät edustustilat, 15 huonetta, yhdeksän WC:tä, antavat monipuolisia mahdollisuuksia.

Talo on rauhallisessa ja suojaisassa ympäristössä. Sadan neliön rantasauna ja puolentoista hehtaarin rantatontti tuovat luonnon lähelle ja nautittavaksi.

Valkeakosken keskustassa on kaikki tärkeimmät kauppa-, liikunta-, terveys- ja kulttuuripalvelut. Matkaa keskustaan on pari kilometriä, autolla sinne pääsee viidessä minuutissa ja jalkaisin puolessa tunnissa.

Kohde myydään tarjousten perusteella. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.

Lisätietoja ja myynti

Mika Anttila | Head of Real Estate Finland, UPM Kiinteistöt | Puh. 020 41 62 244 | mika.anttila@upm.com
UPM
| Åkerlundinkatu 11 | 33100 TAMPERE | www.upm.com

 

Horizontal divider

Kuvia