Pässinmäki

​ 

Pässinmäki- Edustuskerho

os. Tiilikantie 5, Jämsänkoski

Pässinmäen kiinteistö muodostuu noin 1,25 ha:n suuruisesta määräalasta kiinteistöstä 182-411-1-25 ja sillä sijaitsevat päärakennus ja rantasauna. Koski-Keskisen rantaviivaa määräalalla on lähes 200 metriä.

Pässinmäki-niminen päärakennus on rakennettu vuonna 1957 Yhtyneiden Paperitehtaiden vieras- ja edustuskerhoksi. Rakennuksen suunnittelusta vastasi yhtiön Pekka Saarema.  Hänen töitään ovat mm. Valkeakoskella Yhtyneiden pääkonttori Mäntymäki, Yhtyneiden patruuna Juuso Waldenin Valkeakoskella sijaitseva edustuskoti Antinkärki sekä Myllykoskella sijaitseva Rantatalo. 

Kaksikerroksinen Päärakennus on huoneistoalaltaan noin 790 m2.

Päärakennuksessa on edustustilojen lisäksi ns. talonmiehenasunto (2 huonetta ja keittotila). Edustus-ja majoitustiloissa on olohuone, ruokailuhuone, kaksi kabinettia, 5 makuuhuonetta omilla suihku/wc-tiloilla, keittiö ja runsaasti varastotilaa. 

Aivan rannassa sijaitseva 100 m2 suuruinen hirsinen saunarakennus on rakennettu vuonna 1981.  Rantasaunassa on sauna ja pesutilojen lisäksi takkahuone, wc-tila sekä pieni baaritila. Kokonaisuuteen liittyy erillinen savusauna ja varastorakennus pinta-alaltaan noin 28 m2 sekä oleskelutila laajoine ilta-aurinkoterasseineen. 

Myyntihinta: 300.000 euroa

Tämä upea kokonaisuus on mahdollisuus monenlaiseen toimintaan. Tule tutustumaan! 

Etäisyys Jämsänkosken keskustaan on noin 1 km ja Jämsän keskustaan noin 8 km. Jyväskylään matkaa on noin 55 km ja Tampereelle noin 107 km.

Lisätietoja ja myynti

Suomen JYA Oy / Kasslin LKV
Pakilantie 71, 00660 Helsinki

Mira Kasslin
kiinteistönvälittäjä, LKV
p. 040 595 0090
mira@kasslin.com

Pohjakuvat

Kuvia, päärakennus

Kuvia, päärakennus ulkoa

Kuvia, saunarakennus ulkoa