Kouvola

 

Kouvola on palveleva ja monimuotoinen noin 86 000 asukkaan kaupunki, Pohjois-Kymenlaakson maakuntakeskus ja Suomen 10. suurin kaupunki.

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä ja elinvoimainen kaupunki, jonka edullisuus, turvallisuus ja luonnonläheisyys tarjoaa kodikasta elämää maaseudun ja keskustojen tiiviissä vuorovaikutuksessa.

Kouvolan seudulla on noin 35 000 työpaikkaa ja 4 500 yritystä. Metsäteollisuus ja logistiikkatoimiala näihin kytkeytyvine tukipalveluineen ovat tärkeä osa elinkeinoelämän perustaa. Pk-teollisuuden eri toimialoilta löytyy hyviä esimerkkejä kansainvälistyvistä kasvuyrityksistä. Kaupalliset palvelut ovat keskittyneet kävelykatu Manskin läheisyyteen kaupunkikeskustassa sekä Tervaskankaan market-alueelle.

Hyvät liikenneyhteydet, vilkas urheilu- ja kulttuurielämä, eteläisen Suomen arvostetuimmat ulkoilu- ja mökkimaastot, läpi mutkitteleva Kymijoki sekä 450 järven vesistö antavat alueelle oman luonnollisen leimansa.

Lue lisää osoitteessa: www.kouvola.fi

Kinno

Kouvola Innovation eli Kinno on Kouvolan kaupungin omistama Kouvolan seudun elinkeinoyhtiö. Kinno on perustettu vuonna 2009.

Yhtiön toiminnan tarkoitus on seudun elinvoimaisuuden kasvattaminen. Tämän Kinno tekee parantamalla yritystoiminnan edellytyksiä ja tukemalla yritysten syntymistä, sijoittumista, kehittymistä ja säilymistä seudulla.

Tutustu tarkemmin Kinnon palveluihin osoitteessa: www.kinno.fi