Kymin Ruukki

UPM yritysalueet Kymin Ruukki 

Horizontal divider

​Tulevaisuuden business kulttuuriympäristössä!

Kymijoen rannalla, Kouvolassa sijaitseva yritysalue on perustettu UPM:n Kymin Kymintehtaan vanhoihin tiloihin. Yritysalueen pinta-ala on noin 40 hehtaaria. Vuokrattavia tiloja on noin 50 000 m². Logistisesti erinomaisella paikalla sijaitseva historiallinen alue muodostaa ainutlaatuisen ympäristön tulevaisuuden liiketoiminnalle.

Kymin Ruukki on vireä, koko ajan kehittyvä luovan toiminnan alue. Alueen yrittäjät järjestävät aktiivisesti erilaisia tapahtumia, jotka keräävät paljon kävijöitä Kymin Ruukin alueelle.

Alueella on tiloja, jotka soveltuvat niin teollisuuden palvelujen tuottajille kuin kulttuuritoimijoille. Ota yhteyttä ja tule yrittäjäksi viihtyisään työympäristöön!

Kouvolasta on hyvät yhteydet Helsinkiin (140 km), Kotkaan (60 km), Lahteen (60 km), Lappeenrantaan (90 km) ja vain 285 km Pietariin, jonne päivittäin 4 nopeaa Allegro-junaa. Lähimmät lentokentät Helsinki-Vantaa, Lappeenranta ja Utti.   

 

Kuvia Kymin Ruukista

Taideruukki - luovien alojen keskus vanhassa tehdasmiljöössä

Kuusankoskella UPM:n Kymintehtaan entisissä tiloissa sijaitseva Taideruukki on vireä luovien alojen keskus. Vanha tehdasmiljöö tarjoaa puitteet kulttuuritapahtumille, puodeille ja luovien alojen yrittäjille.

Katso video