Kajaani

"Pienen suomalaisen kaupungin voima ja mahdollisuus menestymiseen ovat sivistyksessä ja uskottavassa osaamisessa. Me voimme tehdä monia muita järkevämmin mahdottomalta näyttävän mahdolliseksi. Arkipäivän luovuutta on se, että ihminen tekee sitä, mitä osaa ja uskoo tekemäänsä."

- Jari Tolonen, kaupunginjohtaja

Kajaani on viihtyisä ja virkeä pikkukaupunki Kajaaninjoen varrella. Sen lisäksi, että Kajaani on koti hieman vajaalle 40 000 kainuulaiselle, se on myös maakunnan keskus ja valtakunnallisestikin tunnettu kulttuuri-, teollisuus-, palvelu- ja opiskelukaupunki. Kajaanissa toimivat muun muassa Oulun yliopiston Kajaanin yliopistokeskus ja yksi maamme ensimmäisistä ammattikorkeakouluista.

Hyvät kulkuyhteydet lentäen, junalla ja maanteitse muualle Suomeen, kaupunkia ympäröivien kuntien tarjoamat monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet ja harrasteet, luonto ja sen neljä vuodenaikaa sekä arjen helppous ja palvelujen läheisyys tekevät Kajaanista erinomaisen kotikaupungin myös yrityksille. Työvoima on sitoutunutta, motivoitunutta ja osaavaa ja kaupungin ilmapiiri on luova, innostava ja vastaanottava. Kajaanissa on myös kansainvälisesti tunnustettua huippuosaamista korkean teknologian alueella. Kajaanin Teknologiapuistossa toimii muun muassa mittaustekniikkaan keskittynyt Measurepolis.

Lisätietoa
www.kajaani.fi