Voikkaan Yritysalue

Voikkaan Yritysalue, Kouvola 

​Mielenkiintoisia toimitiloja kaiken kokoiseen yrittämiseen Voikkaan Yritysalueella

Katso video

​Tulevaisuuden business perinteikkäässä ympäristössä!

Kymijoen rannalla, Kouvolassa sijaitseva yritysalue on perustettu UPM:n Voikkaan entisen paperitehtaan tiloihin. Valmista rakennuskantaa on noin 100 000 m². Pinta-alaltaan noin 60 hehtaarin alueella on mahdollisuus myös greenfield-toteutuksiin. Yritysalueelta yhteys valtakunnalliseen rautatieverkostoon. Logistisesti erinomaisella paikalla sijaitseva historiallinen alue muodostaa ainutlaatuisen ympäristön liiketoiminnalle. Alueella on tiloja, jotka soveltuvat teolliseen tuotantotoimintaan, tarvitset sitten tuhansia neliöitä tai vaikka yhden työhuoneen. Ota yhteyttä ja räätälöidään sinulle tilatarpeisiisi soveltuva ratkaisu!

Kouvolasta on hyvät yhteydet Helsinkiin (140 km), Kotkaan (60 km), Lahteen (60 km), Lappeenrantaan (90 km) ja vain 285 km Pietariin, jonne päivittäin 4 nopeaa Allegro-junaa. Lähimmät lentokentät Helsinki-Vantaa, Lappeenranta ja Utti.

 

Kuvia Voikkaan yritysalueelta

​Voikkaan Yritysalue tarjoaa mahdollisuuksia monipuoliseen toimintaan.
Koirakot kävivät alueella harjoittelemassa.

Katso video

​Valtran traktorien uutuusmallien mainosvalokuvaus Voikkaan Yritysalueella

Voikkaan Yritysalue Kuusankoskella tarjoaa mahdollisuuksia monipuoliseen toimintaan. Yritysalueelta löytyi sopivat tilat myös Valtran uutuusmallien mainosvalokuvaukseen. Isot traktorit vaativat ison studion sekä mahdollisuuden suuren valaisinkaluston liikuttamiseen.

Katso video