Alueella toimivia yrityksiä

 

Maintpartner Expert Services Oy 

Maintpartner on kumppanisi teollisuuden käyttöön ja kunnossapitoon. Olemme alan asiantuntijoita ja yhdessä asiakkaidemme kanssa pyrimme jatkuvaan tuottavuuden parantamiseen. Asiakkaidemme kumppaneina autamme heitä minimoimaan prosessihäiriöitä ja parantamaan kannattavuutta turvallisella ja kestävällä tavalla. Palvelutuotantomme on laadukasta, tehokasta ja läpinäkyvää.

Suunnittelemme asiakaskohtaiset ratkaisut erikseen jokaiselle asiakkaalle heidän tarpeidensa mukaan alan parhaita käytäntöjä hyödyntäen.

Maintpartner Groupin henkilöstön määrä on noin 1900 ja vuotuinen liikevaihto noin 160 miljoonaa euroa. Konsernilla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Puolassa ja Virossa. Maintpartner Groupin omistavat johto ja CapManin hallinnoimat rahastot. 

www.maintpartner.fi

 

 

Earth pac Oy 

Toimiala: Puupakkausmateriaalien valmistus ja logistiikkapalvelut. 

Earth pac Oy valmistaa, markkinoi ja jakelee useita miljoonia teollisuuden logistiikkapakkauksia vuodessa. Laaja tuotevalikoima käsittää puiset kuormalavat, lavakaulukset ja muut puupakkaukset, sekä yleisimmin käytetyt kuljetuspakkaamisen aaltopahvi-, kartonki- ja muovituotteet. 

Laajaan tuotevalikoimaan yhdistettävä ja räätälöitävissä oleva ePac-palvelumme on auttanut parantamaan asiakkaidemme pakkaustoiminnan kilpailukykyä. Earth pac Oy kerää ja kierrättää käytettyjä kuormalavoja ja -kauluksia koko Suomen alueelta ja on tälläkin alueella merkittävä toimija Suomessa.

Moderni ja automatisoitu tuotantomme yhdessä korkealaatuisten raaka-aineiden, osaavan henkilökunnan sekä toimivan logistiikan kanssa varmistavat korkeatasoisen palvelun. Toimintajärjestelmämme on sertifioitu, josta osoituksena on ISO 9001:2008 –laatustandardi

info@earth-pac.com, puh. 08 478 5200 

www.earth-pac.com

 

 

Daiwa Sports Ltd, Suomen sivuliike 

Toimiala: Kalastusvälineiden tukkumyynti ja -jakelu Skandinaviaan

www.daiwa-scandinavia.com

 

 

Saveon Oy/Kymen Linjaraivaus  

Toimiala: Puiden poisto ja linjaraivaus 

Puiden poisto vaativista kohteista erikoiskalustolla, linjojen hoito alustaraivauksella sekä vieripuiden pystykarsinnalla niin koneellisesti kuin miestyönä ja ammattimainen metsurityö

www.kymenlinjaraivaus.fi

 

 

Kymen Kivipojat Oy


Toimiala: Hautakivityöt, kuljetuspalvelut, saneerauspalvelut

Hautakivitöihin kuuluu uusien hautakivien ja muistokivien sekä reunakivien myynti, uusien niemien kaiverrukset, hautakivien huollot ja asennukset hautausmaalla. Reunakivien myynti ja asennus. Hautojen kunnostustyöt.
Laattojen kaiverruspalvelu kiveen, metalliin ja muoviin.
Kuljetustyössä käytössämme on nosturilla varustettu kuorma-auto; siirtolavat, kappaletavara, henkilö-nostokori (noin 8 m).

Saneeraustöihin kuuluvat uudis- ja saneerauskohteiden remontointityöt ; purkutyöt, huoneistoremonttityöt, maalaustyöt, tapetointityöt, lattia-asennustyöt, keittiöremonttityöt, kalusteasennustyöt ja kalustekivitasojen mittaus-, asennus- ja välitystyöt.

Kivisten koriste-esineiden valmistus ja välitys.

www.hautakivityöt.fi

 

 

Ravintola W

Toimiala: Lounas-, kokous- ja cateringpalvelut

www.kyminhuvila.fi 

Taavico Oy

maanrakennusyritys, erikoisalana voidaan mainita rautateiden rakentaminen ja kunnossapito, myös tiet pihat ym. kuuluvat  valikoimiin . Taavico Oy on myös korjausrakentaja, lähinnä rakennusten ulkopuolella esimerkiksi salaojat, vesieristeet, pihat, putket.

Kalustoa löytyy useamman kokoisia kaivinkoneita, kuorma-autoja ja kuormaajia. Erikoisuutena mainittakoon Movax- ponttauslaite, jolla pystytään lyömään putki tai larssenpaaluja myös rautatie ympäristössä kiskopyöräkoneella. Lienee ainoa firma täällä Kouvolan alueella jolla löytyy ko. laitteet.

Talvisin olemme tehneet lumitöitä lähinnä rautateille pääkaupunkiseudulla , mutta myös muut lumityöt ovat mahdollisia . Teemme töitä kokonaisurakkana tai tuntitöinä.

www.taavico.fi

 

 

Kymen Selluvilla Asennus Oy

eristysliike

Eristystyöt Kaakkois-Suomen alueella.

www.kymenselluvillaasennus.fi

 

 

Emline Oy

Kiinteistöhuolto ja rakentamisen konsultointi                           

Konsultointia teollisessa rakentamisessa: vastaavamestari, valvonnat, suunnittelun ohjaus, tarjouspyynnöt
Kiinteistöhuolto: auraukset, hiekoitukset, viheralueet, lavavuokraus
Yritysalueella: trukki, henkilönostolava 6m, irtolavoja, metallikeräyslava

www.emline.fi

 

Extor Oy on suodatusjärjestelmien valmistaja, erikoisalueenaan vaikeiden prosessipölyjen poisto ja materiaalin siirto. Innovaatioon ja tutkimukseen perustuva kehitys on vienyt Extor-suodatusjärjestelmät pölynpoiston korkeimmalle tasolle, valmistamme kokoluokassaan maailman tehokkaimpia suodatusjärjestelmiä.
Extor Oy on perustettu 1976. Aluetoimistomme sijaitsevat Tampereella ja Kuopiossa. Olemme toimittaneet laitteitamme yli 5000 tyytyväiselle suomalaiselle ja kansainväliselle asiakkaalle, jotka nauttivat nyt puhtaammasta työympäristöstä, entistä tehokkaammin ja turvallisemmin.
Olemme Cleantech Finland jäsen.

www.extor.fi

 

Sammet Asennus Oy

Sammet Asennus - putkilämmönsiirto- ja painelaitteiden asiantuntija

SSG Sahalan tytäryhtiö Sammet Asennus on erikoistunut voimalaitosten ja prosessiteollisuuden lämmönsiirto- ja painelaitteiden valmistukseen sekä asennus-, huolto- ja kunnossapitopalveluihin. Sammet Asennuksen henkilöstömäärä on 80, ja toimipisteemme sijaitsevat Laukaassa ja Kouvolassa. Valmistamiamme ja huoltamiamme laitteistoja on käytössä sadoissa kohteissa eri puolilla maailmaa.

http://www.sahala.fi/SSG/sammet.shtml

 

Sarastus Growth Oy 

- Hyönteisten kasvatus elintarviketeollisuuden ja horeca-alan käyttöön

www.sarastusfoods.fi

 

MD Signs Oy

Valomainokset, teippaukset, kyltit ja opasteet.
aineisto@mdsigns.fi  puh. 0207579540

www.mdsigns.fi