Mutteri

Mutteri

os. Kaukaankatu 30

Kaukas Oy:n pääkonttoriksi rakennettu kahdeksankulmainen rakennus sai jo alkuaikoina lempinimen Mutteri ja on siitä lähtien ollut tunnettu tällä nimellä. Mutterin suunnitteluperiaatteet olivat aikanaan hyvin moderneja, tilaratkaisu perustui avokonttoriajatteluun. Tämä ratkaisu on kestänyt hyvin aikaa ja mahdollistavat vaikka nykyaikaisen co-working-konseptin toteuttamisen tiloihin ilman massiivisia muutostöitä. 

Vuokrattavana toimistotilaa 1100 m2

Nyt on tarjolla monien mahdollisuuksien avara ja valoisa toimitila toisessa kerroksessa. Valtaosa tilasta on avotilaa ja toimistohuoneita on 4. Toimistohuoneista voi tehdä neuvotteluhuoneita, kopiohuoneita tai taukotiloja.

Tilaan on kulku kahdesta eri porraskäytävästä sekä hissillä.  

Lähialueen palvelut

Mutterissa toimii lounasravintola Mutteri.  Mutterin lähellä sijaitsee päivittäistavarakauppa, apteekki ja Kaukaantorin monipuoliset palvelut (mm. hieroja, parturi/kampaamo).

Mutteriin on hyvät kulkuyhteydet julkisella liikenteellä. Linja-autot keskustan ja Mutterin välillä kulkevat arkipäivisin useamman kerran tunnissa. Matka taittuu keskustasta polkupyörällä alle 10 minuutissa. Omalla autolla liikkuvia varten on hyvin parkkitilaa.

Tule ja ideoi yritykseksi toimitilaratkaisu uudelle vuosikymmenelle.

Lisätietoja 

REIM Kiinteistövälitys Oy
Jari Vahviala, p. 0207 438 411
jari.vahviala@reimgroup.com

Katso REIM nettisivut

Kuvia Mutterin aulatiloista

Vuokrattava tila Mutterin 2. kerros

Mutterin ruokalatilat

Kuvia Mutterin vuokratusta 1. kerroksesta

Mutteri ulkoa