Aittaluoto

Vahva kiertotaloudessa

Aittaluodon teollisuusalue sijaitsee Porin keskustan tuntumassa Kokemäenjoen rannalla. Aittaluodon Yritysalue on pinta-alaltaan noin 90 hehtaaria ja alueen rakennuskanta, noin 100 000 m2, muodostuu tuotanto-, voimalaitos-, varasto- ja toimistotiloista. Aittaluodossa on myös tonttialuetta uudiskohteiden rakentamiseen.

Aittaluodossa työskentelee noin 400 henkilöä.  Alueella toimii monipuolisesti kiertotalouteen keskittyneitä yrityksiä sekä markkinointi-, maahantuonti- ja ICT-alan yrityksiä ja teollisuuslaitoksia.

Aittaluodon alue tarjoaa loistavia mahdollisuuksia yrityksille, jotka kehittävät edelläkävijöiden businessta. Tule mukaan tulevaisuuden tekijöiden joukkoon!

Alue-esittely Aittaluodon teollisuusalueesta

Katso video

Katso myös

Porin kaupunki
www.pori.fi

Porin alueen elinkeinoyhtiö Prizztech Oy
www.prizz.fi

 

Yritysalueen tiedot

Alueen sijainti
Aittaluoto, 28100 Pori
Kulkuyhteydet (matka-ajat julkisilla kulkuneuvoilla)
 Helsinki, juna
3 h 20 min
 Helsinki, linja-auto 4 h
 Turku, linja-auto 2 h 5 min
 Tampere, juna 1 h 30 min
 Tampere, linja-auto 4 h
Etäisyydet  
 Matkakeskus 1,9 km
 Porin keskusta 1,5 km
 Helsinki 216 km
 Rauma 52 km
 Turku 142 km
 Tampere 110 km
Lentokentät  
 Pori 8,8 km
 Turku 136 km
 Pirkkala 109 km
 Helsinki-Vantaa 234 km
 
 

UPM Kiinteistöt

UPM-Kymmene Oyj on biometsäteollisuuden edelläkävijä, joka rakentaa kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta.

UPM:n Kiinteistöyksikön tehtävänä on hallinnoida konsernille kuuluvia kiinteistöjä, yritysalueita ja muita työ- ja toimitiloja, sekä huolehtia siitä, että kiinteistöportfolio tukee eri liiketoimintojen tarpeita.