UPM Kiinteistöt

Paperituote Valkeakoski

Pakkauksistaan tunnettu

Paperituotteen yritysalue sijaitsee Valkeakosken keskustan tuntumassa. Valkeakoski tunnetaan erityisesti paperiteollisuuden keskuskaupunkina ja teollisuuspaikkakuntana. Menneen ajan henkeä hohkaavan Paperituotteen tiloissa onkin jalostettu jo 90 vuoden ajan erilaisia paperipohjaisia tuotteita kuluttajien ja yritysten tarpeisiin. Tuotanto jatkuu tänäkin päivänä.

Paperituotteen alue on pinta-alaltaan noin 25 ha ja alue on asemakaavassa osoitettu teollisuus- ja varastorakennusten korttelialueeksi. Rakennuksia alueella on noin 20 400 k-m2

Upean rakennuksen tiloihin mahtuu monenlaista toimintaa. Vapaita tiloja on varastointiin ja toimistokäyttöön ja löytyypä kohteesta myös valoisa ja avara entinen ruokala, johon voi sijoittaa vaikka tanssistudion tai muun liikuntatilan. Paperituotteen alueella on mahdollisuuksia myös uudisrakentamiseen.

Tervetuloa monien mahdollisuuksien Paperituotteeseen.

 

Yritysalueen tiedot

Alueen sijainti
 
Paperituotteen yritysalue sijaitsee Valkeakosken keskustan tuntumassa. Valkeakoski on noin 21 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee 35 kilometriä Tampereelta etelään.

Lempääläntie 18, 37630 Valkeakoski
Kulkuyhteydet   (matka-ajat julkisilla kulkuneuvoilla)  
 Toijala, linja-auto 30 min
 Tampere, linja-auto 30 min
 Hämeenlinna, linja-auto 40 min
 Helsinki, linja-auto 2 h 10 min
 Seinäjoki, linja-auto 4 h 30 min
 Vaasa, linja-auto 4 h 40 min
 

Linja-autojen pikavuoroilla Valkeakoskelta pääsee ilman autonvaihtoa myös Nokialle, Ikaalisiin, Seinäjoelle ja Vaasaan. Valkeakoskelta pääsee myös Pietariin muutamia kertoja viikossa pikavuorolla. Suoria vakiovuoroja liikennöidään Valkeakoskelta lisäksi Hauholle ja Pälkäneelle.

Valkeakoski on järviväylien varrella ja siellä oleva kanava yhdistää Mallasveden ja Vanajaveden.

Valkeakoskelle on rautatieyhteys Toijalasta ja yritysalueelle on raideyhteys.

 
Etäisyydet  
 Valkeakosken keskusta 1,4 km
 Toijala 23 km
 Tampere 35 km
 Hämeenlinna 45 km
 Helsinki 150 km
 Seinäjoki 217 km
 Vaasa 280 km
Lentokentät  
 Tampere 34 km (37 min)
 Helsinki-Vantaa 162 km (2 h 15 min)  
 
 

UPM Kiinteistöt

UPM-Kymmene Oyj on biometsäteollisuuden edelläkävijä, joka rakentaa kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta.

UPM:n Kiinteistöyksikön tehtävänä on hallinnoida konsernille kuuluvia kiinteistöjä, yritysalueita ja muita työ- ja toimitiloja, sekä huolehtia siitä, että kiinteistöportfolio tukee eri liiketoimintojen tarpeita.