UPM Kiinteistöt

Renforsin Ranta

Tulevaisuuden liiketoiminnan yritysalue

Kajaaninjoen rannalla, aivan Kajaanin keskustan tuntumassa toimivalla vahvasti kehittyvällä Renforsin Rannalla on puolellaan verrattomia etuja: olemassa oleva rakennuskanta tarjoaa moninaisia tilaratkaisumahdollisuuksia yritysten tarpeisiin, alueen mittava teollisuuden tarpeita palveleva infra raideyhteyksineen on valmiina, yritysalue tuottaa monipuolisia hyödykkeitä yritysten tarpeisiin ja sähköä on saatavissa helposti isonkin datacenterin tarpeisiin.

Renforsin Ranta tarjoaa ainutkertaisen mahdollisuuden monialaisille teollisuus- ja tuotantoyrityksille, jotka tarvitsevat tilaa ja energiaa. Alueella toimii mm. saha, biopolttoainetehdas, datacentereitä sekä toimistoja ja call-centereitä.

Logistisesti Renforsin Ranta on helposti saavutettavissa. Kajaanista on hyvät ja toimivat yhteydet muualle Suomeen. Lentäen Kajaaniin pääsee Helsingistä tunnissa. Yritysalue on toiminnassa olevan rautatieyhteyden päässä. Maanteitse alueelle pääsee myös helposti isommillakin yhdistelmäajoneuvoilla oman portin kautta.

Tule tutustumaan ja löydä uusi kasvusi paikka!

Kajaanin kaupunki
www.kajaani.fi

Yrityspalvelut
http://www.kajaani.fi/fi/palvelut/elinkeinopalvelut

 

Yritysalueen tiedot

Alueen sijainti
Tehdaskatu 15, Rata 3 C 31, 87100 Kajaani
Infopisteen puh. 0400 933 394
Kulkuyhteydet  
 Helsinki, lentäen
1 h 20 min
 Helsinki, juna 6 h
 Oulu, linja-auto 2 h
Etäisyydet  
 Kajaanin keskusta 2 km
 Lentokenttä 12,5 km
 Oulu 180 km
 Joensuu 230 km
 Kuopio 170 km
 Helsinki 560 km
 
 

UPM Kiinteistöt

UPM-Kymmene Oyj on biometsäteollisuuden edelläkävijä, joka rakentaa kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta.

UPM:n Kiinteistöyksikön tehtävänä on hallinnoida konsernille kuuluvia kiinteistöjä, yritysalueita ja muita työ- ja toimitiloja, sekä huolehtia siitä, että kiinteistöportfolio tukee eri liiketoimintojen tarpeita.