UPM Kiinteistöt

Voikkaan Yritysalue

Ennen, nyt ja tulevaisuudessa

Voikkaan Yritysalue

Kymijoen rannalle aikoinaan perustettu paperitehdas on muotoutunut vireäksi yrittämisen keskittymäksi - Voikkaan Yritysalueeksi. Tänä päivänä alue on moderni ja kehittyvä. Tehdasrakennukset ovat saaneet uuden elämän teollisen yrittämisen tiloina, joissa on tilaa kasvaa.

Voikkaan Yritysalueella on toiminnassa noin 30 yritystä. Alueella on vielä vapaana tiloja, jotka soveltuvat monenlaiseen yritystoimintaan ja ovat räätälöitävissä yrityksesi tarpeisiin.

Voikkaan Yritysalue tarjoaa vahvan alueellisen yhteistyön, yritykseltä yritykselle -toimintaa  sekä UPM:n tuen ja monipuolisen valmiin infran avulla kasvualustan sitä hakeville yrityksille, toimialaan katsomatta.

Saavutettavuudeltaan erinomaisella paikalla sijaitseva alue muodostaa ainutlaatuisen ympäristön uusille menestyjille. Yritysalueelta on mm. yhteys valtakunnalliseen rautatieverkostoon.

Ota yhteyttä ja tule yrittäjäksi innovatiiviseen työympäristöön menestyvien yritysten joukkoon!

 

Yritysalueen tiedot

Alueen sijainti
Voikkaan Yritysalue sijaitsee Kymenlaaksossa Kouvolassa, joka on kansainvälisen logistiikan ja yksi Suomen vilkkaimmista rautatien solmukohdista. Junat lähtevät neljään eri ilmansuuntaan. Alue on vain n. 60 km päästä Kotkan ja Haminan satamakaupungeista.

Myllytie 10, 45910 Voikkaa
Kulkuyhteydet Voikkaan Yritysalueelle pääsee helposti julkisilla kulkuneuvoilla. Arkisin Kouvolan matkakeskukselta lähtee puolen tunnin välein bussi, joka kulkee aivan Yritysalueen vierestä. Junalla pääkaupunkiseudulta Kouvolaan pääsee reilussa tunnissa.
Etäisyydet  
 Matkakeskus Kouvola 15 km
 Helsinki 140 km
 Lappeenranta 90 km
 Lahti 60 km
 Mikkeli 110 km
 Pietari 285 km
Lentokentät  
 Helsinki-Vantaa 140 km
 Lappeenranta 90 km
 Utti 20 km
 
 

UPM Kiinteistöt

UPM-Kymmene Oyj on biometsäteollisuuden edelläkävijä, joka rakentaa kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta.

UPM:n Kiinteistöyksikön tehtävänä on hallinnoida konsernille kuuluvia kiinteistöjä, yritysalueita ja muita työ- ja toimitiloja, sekä huolehtia siitä, että kiinteistöportfolio tukee eri liiketoimintojen tarpeita.