Kuusankoski, Mäyrämäki

Mäyrämäki sijaitsee Kouvolan ja Kuusankosken keskustojen välissä ja sieltä on nopea yhteys niin valtatie 6:lle kuin Kotkaan ja Mikkeliin menevälle valtatie 15:sta.

Mäyrämäen läheisyydessä Kuusankosken Kymintehtaan 100 vuotta vanhassa tehdasmiljöössä sijaitsee Kymin Ruukin kulttuurikeskus ja Taideruukki, joista löytyy laaja-alaista kulttuuritarjontaa ja kädentaitajien tuotteita ympäri vuoden.

Mäyrämäen kaupunginosassa on myynnissä yhteensä 3 omakotitalotonttia. Tontit sijaitsevat rauhallisilla asuinalueilla, joilla ei ole läpiajoliikennettä.

Juolukkakujan tontti on reilun 700 m2:n suuruinen ja sijaitsee Mäyrämäen Kasakkakalliossa. Tontin ympäristössä on viheralueita sekä kaupunkimetsiä.

Mäyrämäentien tontti sijaitsee Mäyrämäen päällä ja on edellistä hiukan suurempi (778 m2). Tontti rajoittuu puistoalueeseen. Alueen rakennuskanta on viehättävän vapaamuotoinen, sillä sinne on aikanaan rakennettu ilman asemakaavaa. Tästä syystä alueelle on muodostunut hyvin vaihteleva ja kiehtova ilme.

Solatiellä, Mäyrämäen Pokinpellossa sijaitseva tontti on poikkeuksellisen suuri, jopa noin 2400 m2 suuruinen. Pokinpellon aluetta kehitetään tulevaisuudessa, sillä alueelle on asemakaavassa suunniteltu lisää asuinpientalotontteja sekä muutoksia tiejärjestelyihin.

 
 

Etäisyydet:

Lähikauppa n. 2,3 – 3,4 km

Päiväkoti n. 0,8 – 2 km

Koulu (luokat 1-9) n. 1,7 - 2,5 km

Lukio n. 3,2 - 5km

Sairaala n. 5 - 6 km

Kuusankosken keskusta n. 2,7 - 4 km

Kauppakeskus Veturi n. 2,3 – 3,4 km

Kouvolan keskusta n. 6 – 6,5 km                      

 

Helsinki n. 140 km

Kotka n. 61 km

Lahti n. 62 km

Lappeenranta n. 92 km

Mikkeli n. 107 km

Linkki rakennusvalvonnan yhteystietoihin