Kymin Ruukki

Kymijoen rannalla, Kouvolassa sijaitseva Kymin Ruukin alue on jatkuvasti kehittyvä luovan toiminnan keskus. Kymin Ruukki on perustettu UPM:n entisen paperitehtaan upeisiin punatiilisiin tehdasrakennuksiin, jotka ovat saaneet uuden elämän työ-ja toimitiloina sekä erilaisina butiikkeina ja gallerioina.

Alueella toimii yli 50 yritystä. Alueen yrittäjät järjestävät aktiivisesti erilaisia tapahtumia, jotka keräävät paljon kävijöitä Kymin Ruukin alueelle.

Kymin Ruukissa on vielä vapaana tiloja, jotka soveltuvat työtiloiksi monenlaiseen yritystoimintaan. Saavutettavuudeltaan erinomaisella paikalla sijaitseva historiallinen alue muodostaa ainutlaatuisen ympäristön uusille menestystarinoille.

Ota yhteyttä ja tule yrittäjäksi innovatiiviseen työympäristöön!

 
 
 

UPM Kiinteistöt

UPM-Kymmene Oyj on biometsäteollisuuden edelläkävijä, joka rakentaa kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta.

UPM:n Kiinteistöyksikön tehtävänä on hallinnoida konsernille kuuluvia kiinteistöjä, yritysalueita ja muita työ- ja toimitiloja, sekä huolehtia siitä, että kiinteistöportfolio tukee eri liiketoimintojen tarpeita.