Kymin Ruukki

Kymijoen rannalla, Kouvolassa sijaitseva Kymin Ruukin alue on jatkuvasti kehittyvä luovan toiminnan keskus. Kymin Ruukki on perustettu UPM:n entisen paperitehtaan upeisiin punatiilisiin tehdasrakennuksiin, jotka ovat saaneet uuden elämän työ-ja toimitiloina sekä erilaisina butiikkeina ja gallerioina.

Alueella toimii yli 50 yritystä. Alueen yrittäjät järjestävät aktiivisesti erilaisia tapahtumia, jotka keräävät paljon kävijöitä Kymin Ruukin alueelle.

Kymin Ruukissa on vielä vapaana tiloja, jotka soveltuvat työtiloiksi monenlaiseen yritystoimintaan. Saavutettavuudeltaan erinomaisella paikalla sijaitseva historiallinen alue muodostaa ainutlaatuisen ympäristön uusille menestystarinoille.

Ota yhteyttä ja tule yrittäjäksi innovatiiviseen työympäristöön!

 

Tietoa Kymin Ruukista

Alueen sijainti Kymin Ruukki sijaitsee Kymmenlaaksossa Kouvolassa, joka on kansainvälisen logistiikan keskus ja yksi Suomen vilkkaimmista rautatien solmukohdista. Junat lähtevät neljään eri suuntaan.

Alue on myös vain 60 kilometrin päässä satamakaupungeista Hamina ja Kotka.
Pysäköinti Kymin Ruukissa on maksuttomat pitkäaikaisparkit.
Kulkuyhteydet Kymin Ruukkiin pääsee helposti julkisilla kulkuneuvoilla tai vaikkapa polkupyörällä.

Polkupyörällä Kouvolan keskustasta alle puoli tuntia ja Kuusankosken keskustasta alle 10 minuuttia.

Arkisin Kouvolan matkakeskukselta lähtee tunnin välein bussi, joka kulkee aivan Kymin Ruukin vierestä.

Junalla pääkaupunkiseudulta Kouvolaan pääsee reilussa tunnissa.
Etäisyydet  
 Matkakeskus 8 km
 Helsinki (lentokenttä) 140 km
 Kotka 60 km
 Lahti 60 km
 Lappeenranta 90 km
 Mikkeli 110 km
 Pietari 285 km
 
 

UPM Kiinteistöt

UPM-Kymmene Oyj on biometsäteollisuuden edelläkävijä, joka rakentaa kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta.

UPM:n Kiinteistöyksikön tehtävänä on hallinnoida konsernille kuuluvia kiinteistöjä, yritysalueita ja muita työ- ja toimitiloja, sekä huolehtia siitä, että kiinteistöportfolio tukee eri liiketoimintojen tarpeita.