Mutteri

Toimistotalo Mutteri sijaitsee Lappeenrannan keskustan tuntumassa Kaukaan tehtaan naapurissa tehtaan puistossa. Mutteri rakennettiin 1970-luvulla Kaukas Oy:n pääkonttoriksi. Rakennuksen kahdeksankulmainen muoto toi sille alkuaikoina lempinimen Mutteri ja se on siitä lähtien ollut tunnettu Mutterina.

Mutterin suunnitteluperiaatteet olivat aikanaan hyvin moderneja, tilaratkaisu perustui avokonttoriajatteluun. Tämä ratkaisu on kestänyt hyvin aikaa ja mahdollistaa vaikka nykyaikaisen co-working-konseptin toteuttamisen tiloihin ilman massiivisia muutostöitä. 

Uudenaikaisesta työympäristöstä draivia tekemiseen, tule tutustumaan!

Katso myös

Lappeenrannan kaupunki
www.lappeenranta.fi

Lappeenrannan kehitysyhtiö Wirma
www.wirma.fi

 

Tietoa Mutterista

Alueen sijainti Mutteriin on hyvät kulkuyhteydet julkisella liikenteellä. Linja-autot keskustan ja Mutterin välillä kulkevat arkipäivisin useamman kerran tunnissa. Matka taittuu keskustasta polkupyörällä alle 10 minuutissa. Omalla autolla liikkuvia varten on hyvin parkkitilaa.
Kulkuyhteydet Matka-ajat julkisilla kulkuneuvoilla
 Helsinki, juna 2 h 02 min
 Kouvola, juna 40 min
 Imatra, juna 28 min
Etäisyydet  
 Matkakeskus 2,7 km
 Lappeenrannan keskusta 2,6 km
 Helsinki 226 km
 Kouvola 85 km
 Kotka 113 km
 Pietari 194 km
 Viipuri 61 km
Lentokentät  
 Lappeenranta 5,1 km
 Helsinki-Vantaa 223 km
 
 

UPM Kiinteistöt

UPM-Kymmene Oyj on biometsäteollisuuden edelläkävijä, joka rakentaa kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta.

UPM:n Kiinteistöyksikön tehtävänä on hallinnoida konsernille kuuluvia kiinteistöjä, yritysalueita ja muita työ- ja toimitiloja, sekä huolehtia siitä, että kiinteistöportfolio tukee eri liiketoimintojen tarpeita.