Alueella toimivia yrityksiä

 

Creanda Oy (mainostoimisto)

Luova, graafisen suunnittelun toimisto suunnittelee mm. Logoja, esitteitä, julkaisuja sekä muita painotuotteita lähes 20 vuoden kokemuksella. Nopeasti ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti yhtenäisellä ilmeellä laajatkin kokonaisuudet. Kokemusta myös kirja- ja julkaisutöiden kokonaisvaltaisesta projektinhallinnasta. Käytössä myös kattavat verkostot painotuotteiden tarjoajista sekä muista alihankkijoista mm. Valokuvaus ja www-sivujen toteutus. Ota yhteyttä! Tiedustelut info@creanda.fi tai Amanda Hyökki 040 6806 775

www.creanda.fi

Pato Klubi (kulttuuriklubi)

PATO KLUBI on n. 300 neliön tunnelmallinen tila Kuusankosken Taideruukin 2. kerroksessa. Klubin näyttelyseiniä vuokrataan kuukausiperusteisesti mm. taiteilijoille ja valokuvaajille. Pato Klubilla on lisäksi itsepalvelukahvila, lasi- ja taidemyyntiä, sekä viihtyisät tilat tapahtumiin ja oleskeluun jopa 150 (max. 200) henkilölle. Klubilla järjestetään myös koko perheelle sopivia, alkoholittomia musiikki-iltoja. Pato Klubi on vuokrattavissa mm. yritysten ja yhteisöjen kokouksiin, koulutuksiin ym. tilaisuuksiin, sekä musiikki- ja teatteritapahtumiin. Pato Klubille saa tilauksesta myös kahvitukset ja pitopalvelun tarjoilut yhteistyökumppaniemme kautta. 

TIEDUSTELUT info@patoklubi.fi, puh. 040 6806 775 / Amanda tai 044 0564 364 / Vesa

www.patoklubi.fi

Kymijoen vesi ja ympäristö ry

Toimiala: Vesi-, Kala- ja Ympäristöpalvelut

Kuvaus: Kymijoen vesi ja ympäristö ry on alueellinen vesiensuojeluyhdistys, vesistö- ja ympäristötutkimusten ammattilainen vuodesta 1962-lähtien. Hoidamme vesistön ja vedenlaadun kenttätyöt, laboratorioanalyysit ja raportoinnit. Tuotamme laadukkaita ja käyttökelpoisia vesien ja ympäristön havainnointi-, tarkkailu- ja tutkimuspalveluja sekä edistämme vesien- ja ympäristönsuojelua ja jaamme ympäristövalistusta.

www.kymijoenvesijaymparisto.fi

Kymen Ympäristölaboratorio Oy

Kymen Ympäristölaboratorio Oy on Kuusankoskella sijaitseva kotimainen akkreditoitu laboratorio. Se  tuottaa asiakkailleen nopeita, korkeatasoisia ja luotettavia laboratoriopalveluja sellu- ja paperitehtaille, ympäristöalan toimijoille, ympäristöterveydenhuollolle, elintarvikealan toimijoille, laite- ja kemikaalitoimittajille, poltto- ja voimalaitoksille, muulle teollisuudelle ja yksityisille ihmisille.  Yhdessä Kymijoen vesi ja ympäristö ry:n kanssa tuotetaan myös hyvin monipuolisia havainnointi-, tarkkailu- ja tutkimuspalveluja.

www.kymlab.fi

LITTLEBITDESIGN 

Suunnittelemme ja valmistamme koruja ja muita pienesineitä. Tuotteet myydään jälleenmyyjillämme ja omassa nettikaupassamme.

www.littlebitdesign.com

Maalaus Jäppinen Oy

Toimiala maalaus

Suoritamme kaikki maalausalan työt rakennusliikkeille ja seurakunnille sekä muille yhteisöille.
Maalaamme myös yksityisille taloja, mökkejä ja sisäpuolen maalausalan töitä.
Verstaalla teemme vanhojen ikkunoiden ja ovien korjaus/maalaustöitä tilaustöinä..

www.maalausjappinen.fi

Hyötypaperi Oy

Päätoimiala: Jätteen ja romun tukkukauppa.

Olemme kierrätyspalveluiden asiantuntija. Keräämme ja käsittelemme mm. metallit ja metalliromut, paperit, rakennus- ja purkujätteet, metsätähteet sekä muut uusiokäyttöön hyödynnettävät jakeet teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta ja muista yrityksistä.

http://www.hyotypaperi.fi

Kemira Chemicals Oy, Kuusankoski

Patosillantie 5, 45700 Kuusankoski 

Valmistamme klooridioksidia UPM-Kymin sellutehtaalle sekä toimitamme natriumhydroksidia sellutehtaalle ja muille asiakkaillemme.

CrossFit Kouvola

Liikunta/kuntosali

CrossFit® on monipuolinen voima- ja kunto-ohjelma, joka sopii kaikille 

www.crossfitkouvola.com

Pikku Kippo

Keramiikkaa, kynttilöitä ja kursseja p. 0400 550864

Pikku Kipon valimossa Taideruukissa valmistetaan keramiikkaa ja kynttilöitä, sekä järjestetään tilauksesta työpajatoimintaa ja lyhytkursseja pienryhmille.

Tanssiseura Kouvolan Terpsikerho ry

Urheilu- ja liikuntatoiminta, tanssi
Tanssiseuramme tarjoaa monipuolisesti erilaisten tanssilajien harrastusryhmiä niin lapsille kuin aikuisillekin, yksinlajeista paritansseihin!

terpsikerho.fi

Käsityöläinen Sini Inkeroinen / Siniin

Päämateriaaleinani ovat villa ja keramiikka sekä kierrätysmateriaalit. Kurssitus ja tapahtumajärjestäminen kuuluvat myös oleellisesti toimintaani. Työhuone on avoinna Taideruukin tapahtumissa sekä sopimuksen mukaan. Ja aina kun ovi on auki niin astu rohkeasti sisään! Tuotteitani myydään aulan toisella laidalla Ruukin puodissa, joka on avoinna to-pe 11-17, la-su klo 12-16.

Sini Inkeroinen

p. 040 773 1873

sini@siniin.fi

Kyminväylä 2 D, 2 kerros

45700 Kuusankoski

www.facebook.com/TmiSiniin

Ruukin Puoti / Vintage Frilla

Ruukin Puoti on viiden yrittäjän yhteenliittymä; Lasitähti, P.L-Style, Siniin, Sortikki ja Vintage Frilla. Valikoimasta löytyy mm. ompelu- ja neuletöitä, huovutus- ja keramiikkatuotteita, lasitöitä sekä koruja eri materiaaleista. Myynnissä myös muiden valmistajien tuotteita: luomujauhoja, kahvia, hunajaa, mehuja, hilloja, takorautatuotteita yms. Vintage Frillan vaatteet ja asusteet ovat pääosin kotimaisten vaatetehtaiden tuotantoa 60- ja 70-luvuilta. Mukana on myös löytöjä hieman vanhemmilta ja uudemmiltakin vuosikymmeniltä. Vaatteet ja asusteet on pesty, huollettu ja tarvittaessa korjattu. Frillasta löytyy asuja arkeen ja juhlaan – koko tuotevalikoima löytyy facebook-sivumme albumeista, joihin ladataan uutuuksia joka viikko.

AUKIOLOAJAT TO-PE 11–17 LA-SU 12–16

puh. 044 974 3974/Ruukin Puoti
puh. 041 752 0625/Vintage Frilla

puoti@ruukinpuoti.fi
info@vintagefrilla.fi
http://www.ruukinpuoti.fi/
facebook.com/ruukinpuoti
facebook.com/vintagefrilla

Kultamurunen

Lahja- ja korttikauppa

Läheisiä ja itseä ilahduttavat kortit ja lahjatavarat kuten laadukkaat, paikallisesti paahdetut kahvit. Yrityksille laadukkaat graafisen suunnittelun palvelut kuten yritysilmeen, painotuotteiden ja verkkosivujen suunnittelu.

puh. 050 490 1306
tanja@kultamurunen.fi

www.kultamurunen.fi
www.kultamurunendesign.com

Minteri Design

Kyltit, kortit, korut ja muut käsintehdyt sisustus- ja lahjatavarat.

Kattava valikoima valmiita tuotteita sekä tuotteiden valmistus asiakkaan toiveiden mukaan.

puh. 040 705 4559
anni@minteridesign.fi

www.minteridesign.fi

​Purotie Design 

Purotie Designinissa suunnitellaan pääosin kirjoja, mutta tämän lisäksi ottaa ilolla vastaan myös muita graafisia töitä.

Lisätietoja nettisivuilta:

www.purotiedesign.com

Seuraa Instagramissa:

https://www.instagram.com/purotie_design/