Jämsä, Saharanta

Saharannan AK-tontti sijaitsee aivan Jämsänjoen tuntumassa Jämsän Seppolassa, keskustaajaman monipuoliset kaupalliset-, kulttuuri- ja terveyspalvelut sekä koulut ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Läheinen rantapuisto ja venesatama luovat upeat puitteet kaupunkielämälle ja torille kahvillekin on matkaa vain 350 metriä.

Jämsän vapaa-ajan ja liikuntapalvelut ovat vailla vertaansa. Kunnan omien monipuolisten liikunta- ja urheilumahdollisuuksien lisäksi Etelä-Suomen parhaimmistoon kuuluva vapaa-ajankeskus Himos on vain 8 kilometrin päässä. Talvisin Himoksessa rinteet ovat auki syksystä kevääseen ja latuverkostoakin riittää. Kesällä voi harrastaa golfia 18 väyläisellä kentällä tai pelata frisbeegolfia (18 väylää) lisäksi Himos Parkissa järjestetään useita festareita ja tapahtumia kesän mittaan.

Jämsästä on hyvät liikenneyhteydet. Maantieliikenne Jyväskylän (60 km), Tampereen (100 km) ja Lahden (118 km) suunnasta kohtaa Jämsässä valtateiden 9 ja 24 risteyksessä. Jämsästä on helppo liikkua myös julkisilla kulkuvälineillä. Tampereen ja Jyväskylän välinen rautatieyhteys kulkee Jämsän kautta. Molempiin suuntiin kulkee useita juna- ja linja-autovuoroja lähes päivittäin. Rautatieasema sijaitsee kaupungin länsilaidalla ja linja-autoasema aivan keskustassa reilun kilometrin etäisyydellä toisistaan.