Kuusankoski, Markankylä

Markankylä

Markankylän asuntoalueella, noin 3 km päässä Kuusankosken keskustasta on myynnissä reilunkokoinen omakotitalotontti. Tontti sijaitsee rauhallisella alueella, jonka omakotitalot on rakennettu pääosin 50- ja 60-luvulla. Alueella tehdään laajaa vesihuoltoverkoston saneeraustyötä, jonka seurauksena uusitaan talousvesijohdot ja viemäröinti sekä rakennetaan hulevesijärjestelmä. Samalla uusitaan katurakenteet. Kaupungin suunnitelman mukaan työt valmistuvat v. 2021.

Markankylän ympäristössä on metsäalueita ja erinomaiset mahdollisuudet monimuotoiseen ulkoiluun. Paikka on ihanteellinen liikunnalliselle perheelle, sillä läheisyydessä sijaitsee Kuusankosken urheilupuisto, jossa on mm. urheilutalo, jäähalli, uimahalli ja tennishalli. Lisäksi läheisyydessä on kuntopolku sekä kaupungin ylläpitämät hiihtoladut.

Virtakiven ja Hirvelän upouudet hienot venesatamat sijaitsevat noin viiden kilometrin päässä. Virtakivestä alkavaa vesireittiä pitkin pääsee elokuussa 2020 avatun Kimolan kanavan myötä aina Päijänteelle ja Pielavedelle saakka.

 
 

Etäisyydet:

Lähikauppa n. 1,1 km

Päiväkoti n. 3,1 km

Koulu (luokat 1-9) n. 1,7 km ja 2,1 km

Lukio n. 3,4 km

Sairaala n. 3,1 km

Kuusankosken keskusta n. 3 km

Kauppakeskus Veturi n. 7,6 km

Kouvolan keskusta n. 10 km

 

Helsinki n. 140 km

Kotka n. 70 km

Lahti n. 62 km

Lappeenranta n. 97 km

Mikkeli n. 112 km

 

Linkki rakennusvalvonnan yhteystietoihin